IPLAY URBAN INAUGURA UN NOU PARC A MALGRAT

Enlace al artículo completo de Ajuntament Impulsa aquí.

iPlay Urban Design, continua amb la seva tasca de crear espais de joc inclusius i sostenibles on nens i nenes de diferents capacitats puguin gaudir en un mateix espai, i aquesta vegada ho han fet amb el nou parc que han instal·lat a Malgrat de Mar, Barcelona.

Per a aquesta petita zona de jocs, iPlay Urban ha apostat una vegada més per la fusta de robínia. Es tracta de la fusta més duradora d'Europa segons la norma Europea EN 350-2, és de classe 1, és a dir, fusta que de manera natural aguanta més de 20 anys a l'exterior sense que els afectin les plagues o els insectes. Això és degut a que la fusta de robinia té un alt contingut de conservants naturals, com l'àcid tànnic, cosa que significa que aquestes fustes no es tracten amb productes químics perquè aguantin a l'exterior, per la qual cosa es tracta de l'alternativa més sostenible amb el medi ambient.

Els jocs que s'han instal·lat en aquesta localitat costanera de Catalunya són tres: el “Panell de Memòria Bestioles Rares”, el “Tic Tac, Panell 3 en ratlla” i la “Cabanya Zancuda”.

El “Panell de Memòria Bestioles Rares” és un joc dissenyat per a nens i nenes de més de 3 anys i consta de 4 barres d'acer inoxidable amb elements giratoris de diverses formes i materials que estimula la memòria dels més petits d'una manera divertida.

El “Tic Tac, Panell 3 en ratlla” és una estructura de joc tipus 3 en ratlla amb elements giratoris amb diverses formes per jugar, estimular i exercitar la coordinació dels nens i nenes que gaudeixin amb ella.

Finalment, la “Cabanya Zancuda” consta d'una plataforma de joc rectangular amb sostre que conté una plataforma interior. La cabana està revestida lateralment i té una obertura d'entrada i dues finestres, a més, s'hi pot accedir a través d'una xarxa inclinada de pujada. L'estructura té també un tobogan d'acer inoxidable pel qual poder llençar-se i gaudir d’allò més.

Descubrir el mundo jugando

Descubrir el mundo como un niño

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar con la navegación, consideramos que aceptas su uso. Política de Cookies